Нарачајте храна намирници цвеќе многу од тоа

...на Вашата врата во рок од 20 до 50 минути
Наполнете ја корпата

Можете да платите со картичка или во готово

Избери локација за достава

Означете каде сакате да ја доставиме нарачката

Следете го курирот

Во секој момент можете да знаете каде е Вашиот курир

Оценете ја услугата

Оценете го квалитетот на Вашата нарачка, како и курирот

Популарни категории

Preuzmite korpa aplikaciju
Preuzmi app